Altra vegada la prolongació?

Les indignes hereues de Rita Barberá

LP13-Gener 2019. Ni Mª José Catalá, la indigna candidata del PP que segons la família passeja impúdicamenta el cadàver de l’ex-alcaldessa i que va recolzar la seua expulsió com a senadora, ni la seua neboda Rita Corbín que intenta aprofitar de forma oportunista l’estirada del seu august cognom, com va fer en el seu moment el impúdic fill d’Adolfo Suárez (el segon cognom, Barberà, ja que el primer, Corbín, només té “gantxo” a la Gran Bretanya. Ací no el coneix ni el Tato).

A Rita Barberá la va matar el PP a disgustos però mai hauria accedit a participar en este akelarre orgiàstic anomenat Vox, que pren per bandera la repressió de les dones i les persones de diferents orientacions sexuals, i que vol recentralitzar i uniformitzar Espanya. Ella mai permetria que ens llevaren la paella per fer-nos menjar “cocido madrileño”, prohibir els masclets, els trons de bac, o substituir les falles per la ”verbena de la Paloma” … ¡o que ens furtaren la Tenis o la Cerveró i les canviaren per anís de Chinchón!

El verdader hereu del llegat de Rita és La Publicació. Estiguerem al seu costat en els moments difícils. Ens va concedir dues memorables entrevistes que podeu consultar a la nostra web (no com Ribó). I ens va acceptar gustosament la presidència d’honor que tinguerem el plaer d’oferir-li.

«¿So Bruta, tu també filla meua?», que li diria el Cèsar a la Catalá. Ara diu que si guanya l’alcaldia tornarà a plantejar la prolongació de Blasco Ibáñez al mar, partint el Cabanyal en dos… A vore, reineta: Primer, deixa de drogar-te. Segon, això ja no es pot. I tercer, no sabem si això et donaria vots a la resta de la ciutat, però en el Marítim et menjaràs una cagada com el Micalet de gran. Perquè això ací no ho volen ja ni els del PP.

I a més perquè tu no eres Rita, per molt que ho intentes. Però no et preocupes, et trucarem igual que a tots per a parlar amb els candidats a la alcaldia a les properes eleccions. Diu la Padme que es demana esta entrevista. Agarra’t que venen corbes.

Deja un comentario