El Clot ja té casal popular

El Clot, Casal Popular del Cabanyal obri una nova etapa al seu 10 aniversari

Col·labora i participa!

Quan llegiu este número, la campanya de crowdfunding en Goteo del Casal Popular del Cabanyal “El Clot” haurà acabat.

A una setmana de finalitzar ja s’havia aconseguit l’objectiu per a la reforma imprescindible del local, a més del que s’ha aconseguit amb les paelles populars i el suport de locals com La Mandràgora del Carme, La Salà del Cedre o els concerts de Tierna Canalla.

Però encara que s’haja tancat el crowdfunding estem a temps de tirar una maneta per a les millores a l’equipament de la cuïna popular i la xarxa d’aliments, lavabos accesibles i les sales per al gimnàs i l’escola popular. I per tindre feliços, contents i ben fartets als gatets i les gatetes de la colònia del Clot.

Vinga, que no es diga!

+ info en Facebook: El Clot, Casal Popular del Cabanyal.

Cuando leas este número, la campaña de crowdfunding en Goteo del Casal Popular del Cabanyal “El Clot” habrá terminado.

A una semana de finalizar ya se había conseguido el objetivo para la reforma imprescindible del local, además de lo conseguido con las paellas populares y el apoyo de locales como La Mandrágora del Carmen, La Salà del Cedro o los conciertos de Tierna Canalla.

Pero aunque se haya cerrado el crowdfunding estamos a tiempo de echar una mano para las mejoras en el equipamiento de la cocina popular y la red de alimentos, lavabos accesibles y las salas para el gimnasio y la escuela popular. Y por tener felices, contentos y bien panzones a los gatitos y las gatitas de la colonia del Clot.

¡Venga, que no se diga!

+ info en: El Clot, Casal Popular del Cabanyal