El repartiment del pastís

Un poquet de seny no fa mal a ningú

Teniem pensat un altre editorial però el pitbull de la Padme ens ha convençut de què era millor éste. Ja vos ho conta el becari.

Que si Mariano cobreix de dòlars al Govern català per desactivar el procès, que si Montoro reparteix corfetes de mala gana entre les autonomies, que si la Comunitat Valenciana és la més maltractada de totes, i damunt es riuen de nosaltres (a més de puta hi ha de ficar el llit), etc. Tot això és cert, però no cansa una mica ja?

Ara ve la pallassa de la Rahola (demane disculpes si algun imbècil s’ha pogut sentir ofès) i diu que Mónica Oltra és una blavera perquè ha dit que si no “montamos pollos” Madrid no ens atén.

Que si en el repartiment del pastís a tu t’han donat més, que jo vull la cirereta, que jo el canonet de xocolata, que si naps, que si patata*, no cansa una mica ja? I tot això amb uns comptes que són mentida (si sí, mentida) i que a més no es compliran.

I ací estem ploriquejant mentre les “autonomies” que s’emporten la part del lleó són el Deutsche Bank, el Santander, y Endesa, i Gas Natural, i les empreses armamentístiques americanes, alemanyes, franceses i angleses, que li han dit a Mariano i Cospedal que aquest any un 30% més de pressupost (en realitat gairebé un 50%) per a “petarditos”. I després vos queixeu de les Falles. Sabieu que el pressupost de guerra es pràcticament el mateix del que s’invertirà en infraestructures a tota Espanya?

I nosaltres aquí, mentre ens ahostien, que si Pepito m’ha empès, que si Amparo m’ha pessigat. Nye nye nye nye…

*No sabía com traduïr “que si patatín, que si patatán”, he tirat de Gúgel translátor y ha tornat “naps i patates, haha).

Deja un comentario