¿Escola publica o privada?

Llibertat d’erecció per damunt de tot?

Dart Water

Ieeee penya, sóc el Dart Water, el pare xungo que li va tallar la mà al fill per dur-li la contrària, hahaha. Però sóc guai. I pilotari. Ara vaig a parlar de l’escola.

Com a veí adoptiu del Cabanyal, em considere perfectament capacitat per opinar sobre el guirigai eixe de la llibertat d’ensenyament que ha encetat el “Monse”. Per cert, bonic uniforme, mola més que el meu. No sé per què pero acollona molt més als xiquets.

Antonio Cañizares, obispo de Valencia
Antonio Cañizares, obispo de Valencia

Anem a l’embolic: si dedicàrem la pasta a l’ensenyament públic, edificis decents i no barracons de merda, llibres xaxis per a tots, instal·lacions deportives, laboratoris i tot eixe rotllo, els nanos serien més cults i menys cabrons que els bandarres dels col·legis privats i religiosos: que eixen o putes o monjes, o anarques o guàrdies cerrils. Si no, mireu al meu xicon: a “l’escola de pago” fins als 35 anys, educat per una rateta verda que es sembla mogolló a l’Arquebisbe Antoniet.

Estudià matemàtiques o literatura? Noooo!, sols a jugar amb boletes voladores i espases de llumenetes. I com ha acabat? D’ermità borratxo en una illa perduda (crec, perquè a hores d’ara encara no m’he descarregat el rog uán). En canvi, jo era un humil esclau, no he anat a l’escola però, fixant-me en un julai, he arribat a controlar La Força i sóc el baranda de la galàxia, ¡el puto amo, nanos! Quants bons ciutadans s’està perdent la humanitat per no donar oportunitats en l’escola pública? Que no heu vist Ratatouille? Si no invertiu en educació digna per a tots no esteu fabricant dòcils proletes i camates, tíos, que ho sapigueu, esteu criant fills de puta com jo que vos follaran vius. Avisats esteu. Assumiu-ne les conseqüències i després no es queixeu: a plorar a l’Església.

Escola pública, gratüita i de qualitat per a tots? El qui vullga mariconades que se les pague.

Deja un comentario