La rebolusió ja sta akí?

Torna la “kolla borratxa”!

Els escamots d’Arran i Endavant, les joventuts del Pédécat, tornen a fer de les seues. «Fora massificació turística als Països Catalans» atacant autobusos turístics, i una pintada: «Fora la Banca espanyola» a la façana de la oficina del Santander a J.J Domine.

A veure. Primerament, si penseu que la solució a la turistificació passa per assaltar autobusos i acollonar als turistes en lloc de prendre mesures radicals contra la depredació d’inversors i capitals inmobiliaris, esteu equivocats. I a més això té un nom: feixisme.

D’altra banda, a nosaltres ens agraden molt les pintades, hem fet mogolló. Mogolló, pero mogolló. Però al costat del satànic Santander hi ha el Deutsche Bank. Hi ha una pintada de «Fora la banca alemanya»? No. A l’altre, un Bankia. Alguna al·lusió als desnonaments? A les cases expropiades i buides? A la demolició de la CAM i Bancaixa? Tampoc. Aleshores, quin és el missatge? Per a estos valentets que juguen a revolucionaris i que no han llegit un llibre de Marx o de Lenin en la seua vida, la banca alemanya “és de casa”, com Tarradellas. Tant de casa com les sucursals del Sabadell i Caixabank que flanquegen la de «Nuestra Señora de la Santa Doctrina Botín». Alguna pintada dient «Torneu a casa, traïdors»? Nop.

Deixant a banda la incongruència d’uns “patriotes” que volen desmembrar els Països Catalans amb la secessió insolidària de la part més rica del territori, no seria preferible que els bancs, abans d’anar-s’en si de cas, tornaren els diners que ens han furtat? Que responguen als tribunals de la venda fraudulenta de milers de cases als fons voltor? Que els jutgen per homicidi, com a inductors dels més de 10.000 suïcidis per raons econòmiques des del començament de la crisi? I no seria millor reconvertir les caixes d’estalvis nacionalitzades en banca pública i per a fins socials?

No ens enganyem, estos pseudo radicals no tenen com a objectiu “expulsar a la banca espanyola” (a la qui d’altra banda li la bufen estes pintades). L’obectiu es fer creure a quatre xavalets desorientats que fent estes pallasades i els assalts als autobusos estan fent la revolució.

Deja un comentario